Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Decinderi într-un local din Piatra Neamţ şi în locuinţele a patru persoane suspectate de trafic de persoane şi proxenetism

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Neamţ au descins, miercuri, într-un local din municipiul Piatra Neamţ şi la locuinţele a 4 persoane, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în trafic de persoane şi proxenetism. Cei patru membri ai grupării au fost reţinuţi.

Astfel, în urma percheziţiilor desfăşurate la locuinţa unui bărbat de 45 de ani şi trei femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 59 de ani, toţi din Piatra Neamţ, au fost ridicate sume de bani ce ar putea proveni din activitatea infracţională.

Din investigaţii a reieşit că, cei patru ar fi facilitat practicarea prostituţiei de către tinere minore şi majore, însuşindu-şi banii rezultaţi.

Cele patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate a Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al DIPI.

La activităţi au participat şi  luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale – I.P.J. Neamţ.

Lăsați un comentariu

*