Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Un primar din Italia își apără pe Facebook relația cu iubita din Târgu Neamț

Primarul din Galliera Veneta (Padova) este leghist și are o iubită româncă. Criticat și bârfit pentru această alegere, Primarul își apără pe Facebook dreptul la dragoste cu tânăra iubită și detractorilor invidioși, moraliști și vag rasiști îi informează că ”Avete rotto i c…”, direct și fără cenzură.

Potrivit Il Mattino di Padova, postarea a primit sute de like-uri și comentarii de susținere.

Stefano Bonaldo, de 37 de ani, este la conducerea localității din 2009, cu sprijinul unei liste civice de centru-dreapta. Aproape de Lega, la ultimele alegeri regionale a ales să suțină proiectul Tosi.

Anul trecut, de Sfântul Valentin, s-a logodit cu Mădălina Damaschin, o fată de 20 de ani născută în România, care aici în Italia a găsit oportunități și loc de muncă.

Bonaldo nu a făcut un secret din relație, este fericit cu ea și pe Facebook a pus nenumărate poze cu iubita sa. Însă localitatea este mică și a început să vorbească imediat, cu obișnuitul – previzibilul – set de prejudecăți: româncă și tânără, blondă și frumoasă, cu siguranță toate calități ”inacceptabile”.

În așa măsură încât primarul a abandonat aplombul instituțional, a publicat o fotografie cu ea care îl sărută și și-a dat frâu liber sentimentelor: ”După tot acest timp nu știu ce găsești la mine, Mădălina. Însă să am ochii ațintiți asupra mea nu este mereu ușor, mai ales când totul este condimentat cu prejudecăți, calitate foarte la modă în aceste vremuri. Iată atunci primarul cu românca, bătrânul cu tânăra, frumoasa cu ratatul și așa mai departe. Sau când se șușotește se spune că e însărcinată, ah nu, poate are deja un copil, a avortat, e minoră, s-au căsătorit în secret”.

Comentariul: ”Siamo Madalina e io, e voi avete rotto”. Fără doar și poate. Aproape 400 de like-uri și numai comentarii de felicitări: ”Fiți fericiți și nu luați în seamă!”. De altfel, sunt vremuri în care chiar și primarii de provincie primesc insulte de orice tip: zdrobiți de mașina de tocat a antipoliticii, ajung a fi considerați cauza oricărui lucru rău. Dar ”cel puțin în ce privește iubirea să-i lăsăm în pace”, scrie un cetățean.

Sursa: gazetaromaneasca.com

Lăsați un comentariu

*