Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Poliţist cercetat penal pentru moartea unui bărbat

politistUn poliţist din Neamţ este cercetat penal după ce, în timpul unei anchete, un bărbat a murit. Omul fusese legat de un copac de rude pentru că făcea scandal. Poliţiştii au cercetat zona timp de o oră, fără să-l dezlege. Când au terminat ancheta, au constatat că bărbatul murise. Ca să nu fie acuzaţi de moartea omului, au spus că audierile nu au durat mai mult de 10 minute. Minciuna a ieşit însă la iveală şi poliţistul este acum acuzat de instigare la mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.

Poliţiştii au fost chemaţi să liniştească un bărbat care făcea scandal. Când au ajuns, l-au găsit legat de un copac. Rudele îl imobilizaseră pentru că le ameninţa cu moartea. Dar agenţii nu s-au gândit să-l dezlege. Şi-au văzut liniştiţi de anchetă mai mult de o oră. Când au terminat de audiat martorii, au constatat că omul murise.

Unul dintre poliţişti le-a cerut oamenilor să mintă că cercetările nu au durat mai mult de 10 minute. Minciuna a fost dată însă în vileag chiar de colega agentului, care a participat la anchetă. Poliţistul este acum cercetat penal pentru instigare la mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului şi ar putea să stea ani mulţi după gratii. Iar bărbaţii care l-au bătut şi legat pe om de copac au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de lipsire de libertate.

Sursa: Antena 3

Lăsați un comentariu

*