Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Deputatul de Roman, Elena Udrea: La patruzeci de ani, eu încă aştept marea iubire. Cu siguranţă va veni la momentul potrivit

Într-un interviu acord revistei Q Magazine, Elena Udrea vorbeşte despre viaţă, singurătate, viaţa politică, România, împliniri şi dezamăgiri. Un bilanţ asupra vieţii, la împlinirea vârstei de 40 de ani.

Vorbind despre poporul român, ea consideră că „românii sunt un popor fabulos, captivant, cu resurse spirituale infinite. Cred că îi lipseşte acestui popor mândria de sine, iar ultimii 24 de ani au dus la o pierdere a sentimentelor patriotice. Prea uşor ne autoflagelăm, prea uşor renunţăm la a ne susţine în faţa celorlalţi valoarea pe care o avem, prea mult suntem cei mai duri critici ai noştri. Ne iubim prea puţin”, scrie Romania Tv. Ea susţine că face politica total, această activitate preocupându-i cea mai mare parte a timpului.

Eu văd şi fac politică total: este locul care domină în acest moment cea mai mare parte a timpului pe care îl am. Totul ţine de politică în accepţiunea mea. Mă preocupă să văd oameni fericiţi, tineri care să îşi dorească şi să îşi permită să trăiască în ţara lor, vârstnici care să se poate gândi şi la altceva în ultima perioadă a vieţii lor decât la cum să îşi poată cumpăra o pâine, femei tinere care să vrea să îşi construiască o carieră şi care să nu spere la un succes în viaţă pe modelul „vedetelor” de tabloide… Sunt atât de multe lucruri pe lume pe care le-aş vrea altfel şi cred că multe pot fi îndreptate. Doar să vrem să le îndreptăm”, spune Udrea.

Totuşi, ea subliniază că nu-i place puterea de dragul puterii. „Puterea de dragul puterii este ruina sufletului. Puterea de a face lucruri concrete pentru ceilalți este adevărata raţiune a alegerilor mele. De aceea am vrut să am o funcţie în administraţie, pentru a putea demonstra ce vreau şi ce pot să fac pentru oameni. Pentru a arăta motivul pentru care am ales să fac politică. Cel mai mult îi lipsesc acestei ţări liderii care să fie capabili să construiască ceva concret. De vorbe ori de idei nu ducem lipsă. Nu are însă cine să le pună în practică, aşa că aproape stăm pe loc de 24 de ani”, afirmă deputata în interviu.

Elena Udrea enumerează şi cele mai importante momente din viaţă, bornele care i-au marcat destinul, acestea fiind „momentul când am decis să urmez Dreptul şi am plecat din Buzău, momentul în care m-am hotărât să intru în politică, decizia de a fi în echipa lui Traian Băsescu sunt poate cele mai importante decizii pe care le-am luat în viaţă până acum„.

Lăsați un comentariu

*