Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Disperare într-o familie din Neamţ! O tânără de 18 ani a plecat la liceu şi nu a mai fost găsită

Disperarea într-o familie din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ. O fată de 18 ani, Maria Cătălina Roiu, a plecat, vineri la şcoală, la un liceu din Piatra Neamţ, şi nu s-a mai întors acasă. Îngrijorată, mama acesteia, Mihaela Roiu, a cerut ajutorul poliţiştilor.

Adolescenta nu a putut fi contactată nici măcar prin telefon.  Poliţiştii au început verificările. S-a constituit o echipă de polițiști care au efectuat cercetarea la fața ultimului loc în care a fost văzută persoana, după care au demarat căutările în comuna Dumbrava Roșie și în Săvinești, verificând locurile și grupurile de persoane din anturajul persoanei. În urma căutărilor efectuate nu s-a reușit depistarea persoanei, fapt pentru care a fost solicitat darea în urmărire a persoanei.

La data dispariției tânăra era îmbrăcată cu: cizme de culoare maro, blugi de culoare roșie, geaca de culoare maro, eșarfă de culoare roșie, toate model simplu fără inscripții, cu capul descoperit.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime 1,55-1,60m, greutate aproximativ 50 kg, constituție atletică, păr lung, drept, culoare șaten, dentiție completa, fața ovală, ochi căprui, buze groase, nas drept, fără tatuaje, cicatrici sau semne distinctive. Ea poartă ochelari de vedere.

Cei care pot da orice detaliu care ar ajuta la găsirea ei sunt rugaţi să sune la 112.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Disperare într-o familie din Neamţ! O tânără de 18 ani a plecat la liceu şi nu a mai fost găsită | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*