Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Nemţean implicat într-un accident la Vaslui

Un şofer de 41 de ani din Vaslui a provocat  două accidente, vineri seară, în localitatea Voineşti din comuna vasluiană Vultureşti. Gheorghe C. conducea un autoturism din direcţia Vaslui spre Negreşti, în localitatea Voineşti, comuna Vultureşti, a pătruns pe contrasens, unde l-a acroşat pe Andrei C., de 26 de ani, din comuna Vultureşti.

Acesta, în calitate de pieton, se deplasa pe marginea părţii carosabile, pe sensul Negreşti-Vaslui. Autoturismul şi-a continuat deplasarea, intrând apoi în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Roman, judeţul Neamţ, care circula regulamentar pe sensul Negreşti-Vaslui.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost internat cu diagnosticul -fractură deschisă la ambele oase gambă dreaptă şi traumatism cranio-cerebral.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lăsați un comentariu

*