Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Vezi cum va fi vremea în perioada 31 martie- 13 aprilie!

Meteorologii anunţă vreme caldă până pe 4 aprilie, după care temperaturile vor scădea semnificativ .Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoza pentru perioada 31 martie- 13 aprilie.

În Moldova, în ultima zi a lunii martie, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal, cu o medie a temperaturilor maxime de 17 grade. Până în data de 2 aprilie, însă, valorile termice diurne vor scădea cu aproximativ 10 grade, astfel că vremea va deveni rece pentru această perioadă. În următoarele două zile regimul termic revine la cel de la începutul săptămânii, pentru ca în week-end o nouă răcire să coboare media maximelor termice până în jur de 10 grade. În cea de a doua săptămână valorile diurne nu vor mai avea variaţii importante şi se vor apropia de mediile multianuale specifice perioadei. Temperaturile nocturne vor avea oscilaţii asemănătoare. Cele mai reci dimineţi vor fi în 3, respectiv 6 şi 7 aprilie, când se vor înregistra valori termice sub pragul îngheţului.

Vor fi posibile ploi aproape în fiecare zi,dar pe arii restrânse. În jurul datelor de 2, respectiv 5 aprilie izolat pot apărea și precipitații mixte, mai ales în zona deluroasă

Lăsați un comentariu

*