Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Pensiune din Neamț, cuprinsă de flăcări

Un incediu a izbucnit, luni dimineaţă, la o pensiune aflată în localitatea Nemţişor din comuna Vânători Neamţ. În acel moment, în pensiune erau cazate opt persoane, însă acestea au fost evacuate la timp, astfel că nu s-au înregistrat victime. După aproximativ 4 ore de luptă cu flăcările, pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul, potrivit Esttv.

Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineţii, iar alarma a fost dată de către personalul pensiunii. La faţa locului au intervenit, imediat, pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, ulterior fiind chemată şi o autoscară de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ şi o ambulanţă SMURD.

La momentul izbucnirii incendiului, în pensiune erau cazaţi opt turişti. Din fericire, toate persoanele au fost anunţate şi evacuate la timp, astfel că nimeni nu a fost rănit.

Din primele cercetări, se pare că focul ar fi fost cauzat de un generator electric ce ar fi aprins mansarda pensiunii, însă cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a izbucnit incendiul.

Lăsați un comentariu

*