Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Top 5 motive pentru a cumpara o husa S7 Edge

husa-transparent-rock-galaxy-s7-edge-450-2Impatimitii stiu foarte bine despre ce este vorba. Topul gamei de smartphone-uri de la Samsung este dominat in momentul de fata de modelul Galaxy S7 Edge, al carui pret de achizitie este de aproximativ 3000 RON in momentul de fata la retaileri.

La un asemenea pret, devine evident faptul ca un asemenea telefon trebuie protejat cum se cuvine. Ce alta modalitate poate fi mai potrivita decat accesorizarea cu o husa S7 Edge? Desi multi nu agreeaza ideea de a dota telefonul cu o husa, intrucat aceasta poate sa ii modifice aspectul, realitatea ne arata numeroase motive pentru care o asemenea achizitie este mai mult decat indicata.

Un top al celor mai relevante 5 motive pentru a cumpara o husa S7 Edge ne-a fost oferit de expertii stifler.ro – un binecunoscut magazin de accesorii pentru smartphone.

1. Husa S7 Edge tine la distanta praful si lichidele

Chiar daca noile tehnologii reusesc sa faca telefoanele inteligente tot mai rezistente la factorii externi, acestia isi fac totusi simtita actiunea in timp. Contactul repetat cu praf sau lichide ajunge sa afecteze aspectul unui telefon, dar si functionalitatea. Accesorizarea cu o husa S7 Edge este in acest caz cea mai buna alternativa.

2. O husa S7 Edge protejeaza telefonul de socuri

Accidentele au loc frecvent si inevitabil telefonul poate avea de suferit. Scaparea dispozitivului, zgarierea ecranului acestuia sau socurile mecanice de orice tip pot duce la reparatii mai mult decat costisitoare. E vorba despre inlocuirea display-ului, a touchscreen-ului sau a carcasei, operatiuni care pot fi evitate prin simpla accesorizare a telefonului cu o husa S7 Edge.

3. Husa pentru Galaxy S7 Edge iti protejeaza investitia

Avand in vedere tariful unui asemenea model de smartphone, este evident ca oricine si-l cumpara vrea sa il si protejeze. Reparatiile sunt destul de costisitoare, dupa cum mentionam si anterior, motiv pentru care husa S7 Edge asigura (cu o suma modica de cateva zeci de lei) protejarea unei investitii de peste 3000 lei.

4. Husa ajuta la personalizarea telefonului dupa preferintele proprietarului

Cei care sunt de parere ca husa pentru S7 Edge ajunge sa ii modifice aspectul standard atat de indragit ar trebui sa arunce o privire pe www.stifler.ro. In fapt, accesorizarea cu o husa nu face nimic altceva decat sa personalizeze telefonul dupa preferintele proprietarului, chiar daca acest lucru inseamna pastrarea unui aspect cat mai apropiat de cel original.

5. Husele ofera telefoanelor si un plus de functionalitate

husaCa o completare la capitolul personalizare, utilizatorii de smartphone-uri ar trebui sa stie faptul ca o husa poate indeplini si functii suplimentare. Poate fi vorba de huse tip portofel, care ofera posibilitatea pastrarii cardurilor, ori de huse care au incorporate baterii externe sau chiar de huse antigravitationale – mai multe detalii despre acestea pot fi vazute in cadrul site-ului anterior mentionat. O husa S7 Edge va reusi astfel sa indeplineasca un rol multiplu: de protectie, de conservare a valorii telefonului, de personalizare, dar si de functionalitate.

Cei care nu si-au achizitionat inca o husa pentru propriul telefon ar trebui sa tina cont de motivele enumerate mai sus. Cumpararea unei huse va prelungi durata de viata a telefonului si ii va pastra aspectul intact. Pentru cele mai practice si aspectuoase modele de huse smartphone va recomandam magazinul online www.stifler.ro.

Lăsați un comentariu

*