Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Tată şi bunic acuzaţi de viol

Caz năucitor în comuna Zăneşti din Neamţ. O tânără de 17 ani a cerut ajutorul autorităţilor pentru a scăpa de chinurile la care, susţine ea, o supun tatăl său vitreg şi bunicul său. Totul ar fi început în urmă cu şase ani când fetei i-a murit mama, iar ea a rămas în grija bunicilor.

Tatăl vitreg locuieşte în apropiere, iar oamenii din sat spun că s-ar fi ocupat destul de atent ca fata să aibă ce mânca şi să meargă la şcoală.

Era ora 8 şi jumătate, când am primit un telefon anonim. Cel care se afla la celălalt capăt al firului nu a vrut să se recomande şi sincer, nici nu i-am recunoscut vocea. Dar mi-a spus ceva şocant: şi anume că în satul Traian, o fată de 16 ani a fost violată şi de bunic şi de tatăl vitreg şi nu mai vrea să meargă acasă. Mai mult, mi-a spus că, de frică, vrea să stea de vorbă numai cu primarul. Ce să fac, imediat am mers acolo, am găsit fata şi am început o anchetă” a declarat Ionel Filip, primarul comunei Zăneşti.

Imediat, poliţia a declanşat o anchetă, însă cei doi bărbaţi nu recunosc că ar fi violat-o pe fată. De altfel, nici celelalte rude, dar nici oamenii din sat nu cred că bărbaţii ar fi făcut aşa ceva.

Mi-a fost teamă , bunicul m-a forţat acum mai mulţi ani să mă culc cu el. Tata ştia şi, ce să facă, i-a zis să nu se mai agaţe de mine, dar bunica nu mă crede, spune că am fost cu alţi băieţi, dar nu e adevărat”, a povestit fata la poliţie.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi bărbaţi riscă ani grei după gratii.

Lăsați un comentariu

*