Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Pompa submersibilă sau hidroforul de la Shop Einstal? Care este alegerea gospodarului

pompa-submersibila-1-Dacă aveți nevoie de alimentarea cu apă curentă a gospodăriei atunci calea optimă poate fi montarea unei pompe sau a unui hidrofor. Astfel de echipamente le veți găsi la Shop Einstal. Cum faceți însă  diferența între ele?

 

Hidrofor versus pompa submersibilă

 

Chiar dacă cele două asigură apă curentă, o fac în două moduri diferite. Pompa extrage apă și este eficientă mai ales dacă vorbim despre adâncimi mari, dacă pânza freatică este adâncă. În schimb, în cazul hidroforului vorbim despre aspirarea apei dintr-o singură sursă.

 

Din șirul de diferențe între cele două trebuie punctat că pompa este imersată în fluid, acționează prin împingere prin pompare și poate asigura un volum mare de apă.

 

Cât despre funcționarea hidroforului vorbim despre absorbție, pomparea apei va asigura un debit suficient atât timp cât veți alege un astfel de echipament ținând cont de caracteristicile tehnice și de puterea de funcționare. Poate de asemenea să fie util și când trebuie să evacuați apă, în cazul unor inundații. Veți alege din clasa celor de suprafață sau mare adâncime, în funcție de nevoie și de sursa de apă ce trebuie extrasă.

 

La Shop Einstal astfel de echipamente sunt disponibile în variante dintre cele mai diverse, respectiv de la cele ce pot aspira până la 9 metri și până la cele cu capacitate mai mare, de aspirare de până la 30 de metri. De cele mai multe ori, cei interesați să facă o astfel de achiziție se lasă atrași de prețurile mai mici și ignoră ceea ce poate face reala diferență pentru ei, între pompa submersibilă și hidrofor.

 

Specialiștii din domeniu spun că din punct de vedere al randamentului o pompă face diferența cu până la 30 de procente și surclasează hidrofoarele. Și asta pentru că generează o presiune mai mare, dar în schimb are același consum de energie.

 

Pompa submersibilă trebuie scufundată în apă, însă stați fără griji căci asta nu înseamnă un dezavantaj. Nu are nevoie de o cameră tehnică special creată și notabil este de asemenea că se întreține ușor. Funcționează silențios, tocmai pentru că este sub nivelul apei.

 

Cum puteți comanda de la Shop Einstal 

 

Magazinul este atât în format fizic, cât și online. Este cu atât mai practic să comandați din eshop echipamentul dorit. Acesta ajunge la domiciliu cu minim de efort din partea cumpărătorului. Și pentru că pompele și hidrofoarele sunt sisteme practice, acestea nu cer prea mult efort în a fi instalate. Puteți face asta acasă, cu puțin ajutor. Iar acest ajutor înseamnă și o schiță de montaj pusă la dispoziție. Aceasta vine la pachet cu produsul, așa cum este oferta de la Shop Einstal.

 

Verificați online produsele, cereți asistență dacă este nevoie și comandați ceea ce vă scutește de un efort însemnat și asigură necesarul de apă în gospodărie. Pentru un astfel de echipament vă puteți aștepta să scoateți din buzunar între 200 și peste 1000 de lei, în funcție de capacitate și putere de aspirare.

 

 

 

Contact:

 

Magazin online și offline situat în Șoseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 București – 0766.261.389 – 0766.261.392 – 0786.124.777

 

 

Lăsați un comentariu

*