Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Mamă şi fiică dispărute fără urmă de şapte ani. Sunt căutate şi de autorităţile din Germania

Magdalena Ursu şi fiica sa Andreea au dispărut fără urmă din 2006. Ele au fost văzute ultima dată de fostul soţ al femeii. În momentul disparitiei, Magdalena Ursu avea 26 de ani, iar fiica 5 ani. Poliţiştii din Neamţ şi Bacău le caută pe cele două de ani întregi, însă nici urmă de ele.
Oamenii legii au primit o informaţie potrivit căreia cele două s-ar afla în Germania, motiv pentru care acum ele sunt căutate şi de autorităţile din Germania.
 „S-a făcut o adresă oficială către autoritătile germane pentru a ne acorda sprijinul în acest caz, întrucît există o informatie că cele două persoane dispărute s-ar afla pe teritoriu acestui stat. Asteptăm răspunsul la solicitarea făcută“, a declarat subsinspectorul Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Dispariţia celor două este cu atât mai misterioasă cu cât soţul femeii, Antonio Ilie Archip, a fost ultimul care le-a văzut. Mai mult, tatăl femeii, Mihai Ursu, a anunţat dispariţia fiicei şi nepoatei sale abia după un an şi jumătate.

Lăsați un comentariu

*