Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

 

Şocant! O adolescentă s-a spânzurat cu cureaua de la ghiozdan

Situaţie de-a dreptul îngrijorătoare în judeţele Moldovei. Aproape că nu este săptămână în care un adolescent să nu-şi pună capăt zilelor.
După tânăra din Botoşani, care şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu mama sa şi adolescentul olimpic din Iaşi care a fost găsit spânzurat într-o vilă, dar şi adolecentul din Suceava, care şi-a pus capăt zilelor într-o pădure, o fată de 15 ani din Neamţ a încheiat, sâmbătă, socotelile cu viaţa.

Adolescenta, în vârstă de 15 ani, este din localitatea nemţeană Almaş. Sâmbătă, după o ceartă cu părinţii, fata s-a dus în grădină şi s-a spânzurat cu cureaua de la ghiozdan. Ea a fost găsită fără suflare de sora sa mai mică, în vârstă de 10 ani. Părinţii au chemat de urgenţă ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa copilei. Luna viitoare, tânăra urma să împlinească 15 ani.  Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Medicii susţin că astfel de cazuri sunt tot mai dese şi este îngrijorător. De cele mai multe ori se ajunge aici din cauza lipsei de comunicare.

„Cred că astfel de cazuri sunt determinate mai ales de lipsa de comunicare si de gândirea eronată a adolescentilor care cred că astfel de gesturi necugetate reprezintă o răzbunare împotriva celor pe care sînt supărati”, a declarat medicul Letitia Damoc.

 

Botoşani: O tânără de 15 de ani s-a spânzurat într-o pădure

Dorul de casă l-a făcut să-şi curme viaţa! Un adolescent din Republica Moldova s-a spânzurat într-o pădure din Suceava

Încă un adolescent şi-a pus capăt zilelor! De data aceasta este un tânăr din Iaşi

 

 

 

 

Lăsați un comentariu

*