Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Bărbatul care a murit în accidentul în care a fost implicat prefectul de Neamţ este unchiul primarului Gheorghe Ştefan

Bărbatul care a murit, marţi, în urma accidentului în care a fost implicat prefectul de Neamţ George Lazăr, este unchiul primarului de Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. Vasile Marian, de 64 de ani, văr cu tatăl primarului, conducea autoturismul Dacia Logan care a intrat în depăşire fără să se asigure şi s-a izbit de maşina prefectului.

Probabil au fiecare partea lor de vină.Unchiul meu avea carnet de 30 de ani”, a declarat primarul Gheorghe Ştefan.

Maşina condusă de George Lazăra fost lovită de un autoturism angajat  într-o depăşire neregulamentară. Şoferul maşinii a murit ep loc, iar în urma impactului, prefectul George Lazăr a suferit un traumatism craniocerebral şi are leziuni la coloana vertebrală. El a fost transportat la spitalul de urgenţă din Roman, însă medicii au decis transferarea lui la Clinica de neurochirurgie din Iaşi. George Lazăr este acum în stare stabilă.

“Împreună cu domnul prefect mai erau două persoane, un băiat mai tânăr şi un preot, am înţeles, care sunt în afara oricărui pericol, dar în maşina care a intrat de pe contrasens în maşina domnului prefect, respectivul şofer, o persoană obeză, de aproximativ 55-60 de ani, în stop cardio respirator, care n-a putut fi salvată, care practic este decedat”, a declarat un medic de la spitalul din Roman.

 

Lăsați un comentariu

*