Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Profesoară trimisă în judecată pentru trafic de influenţă. Vezi cum a păcălit o fostă colegă de serviciu!

O profesoară de 35 de ani de la o şcoală din Săvineşti, judeţul Neamţ, a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă după ce i-a promis unei foste colege de serviciu că o va ajuta să obţină o locuinţă ANL. Gabriel Andreea Andriescu a vorbit cu fosta sa colegă de serviciu, care muncea în Italia, pe internet. Cristina Şişcă i-a mărturisit că îşi doreşte o locuinţă, iar profesoara s-a oferit să o ajute spunându-i că poate obţine uşor un apartament ANL, evident în schimbul unor sume de bani, mai exact 2000 de euro.

Profesoara a falsificat nişte hârtii pentru a părea totul cât mai veridic, ba chiar aveau semnătura primarului Gheorghe Ştefan, dar şi ştampila Primăriei. În plus, actele erau făcute la un notar doar cu ajutorul unei parafe şi a unor ştampile false.  Totul a ieşit, însă, la iveală când tatăl femeii din Suceava a mers la apartamentul “cumpărat ” de fiica sa pentru a-l vedea. Atunci el a dat peste adevăratul chiriaş şi a anunţat imediat Poliţia. Oamenii legii au făcut cercetări şi aşa au dat de urmele profesoarei.

Gabriela Andriescu a fost trimisă, acum, în judecată sub acuzaţia de trafic de influenţă. Ea a recunoscut că a primit banii respectivi.

Lăsați un comentariu

*