Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Procesul Elodiei de Neamţ, dezvăluiri cu iz de telenovelă. Idile neaşteptate scoase la iveală în cazul fetei dispărute în urmă cu doi ani

Procesul lui Narcis Costel Ţuţuianu, bărbatul acuzat că şi-ar fi ucis fosta nevastă, pe Ramona Pruteanu (24 de ani), fata din Taşca dispărută în urmă cu doi ani, scoate la iveală relaţiile extraconjugale ale celor doi soţi.

Prima dezvăluire şocantă în proces a fost făcută de Loredana Rânceanu, o adolescentă care abia anul acesta va deveni majoră. Ea a susţinut în instanţă că în noaptea dispariţiei Ramonei Pruteanu (23 ianuarie 2012) a fost tot timpul cu Narcis Ţuţuianu, bărbatul acuzat că şi-a omorât fosta nevastă şi a aruncat-o în lacul Bicaz.

Iniţial, în cadrul urmăririi penale, fata declarase că Ţuţuianu a fost la acasă la ea, dar a plecat la un moment dat. La termenul din ianuarie al procesului, ea a revenit susţinând că şi-a petrecut noaptea cu iubitul, creându-i astfel un alibi inculpatului.   Loredana Rânceanu a amintit şi de o scenă în care, la începutul relaţiei ei cu Narcis  Ţuţuianu, a fost vizitată la şcoală de Ramona Pruteanu, care a i-a spus că nu va avea parte de bărbatul ei niciodată.

La termenul de miercuri, 19 februarie 2014, patronul pensiunii unde lucrau atât Ramona Pruteanu, cât şi fostul ei soţ, Narcis Ţuţuianu. Viorel Munteanu a făcut declaraţii care îl acuză direct pe inculpat de dispariţia Elodiei de Neamţ. Munteanu le-a spus judecătorilor că el îl bănuieşte de la început pe Ţuţuianu ca fiind autorul faptei şi l-a descris drept „un om închis, foarte harnic, cel mai harnic, dar care nu zâmbea niciodată şi care a ucis un câine dintr-o lovitură de picior!”.

Patronul a admis că avea o relaţie cu Ramona Pruteanu, dar a preciat că s-ar fi consumat după ce tânăra a divorţat de Ţuţuianu.   Un alt martor în proces, Liliana Găină, colegă de serviciu cu fata dispărută, şi naşa copilului soţilor Ţuţuianu, le-a declarat magistraţilor că a auzit de relaţia Ramonei cu şeful lor în cursul anului 2011. Femeia chiar a povestit o scenă în care, într-una din zile, când a vrut să pună la uscat pantalonii şefului (Viorel Munteanu), din buzunar i-a căzut un cercel al Ramonei.

Pe 1 octombrie 2013, Narcis Ţuţuianu (27 de ani) a fost inculpat pentru uciderea fostei neveste, dispărută pe 23 ianuarie 2012. După o anchetă lungă şi căutări asidue, cadavrul Ramonei Pruteanu nu a fost găsit, iar procurorii susţin că a fost aruncat în lacul Bicaz. Pentru coincidenţele cu cazul Elodia Ghinescu, disparţia tinerei din Taşca a fost mediatizată sub titlul Elodia de Neamţ.

Citeste mai mult: adev.ro/n1giz9

Lăsați un comentariu

*