Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

 

Şocant! A încercat să se sinucidă pentru că nu mai suporta bătăile tatălui

Caz şocant în loclitatea nemţeană Pluton- Pipirig. O tânără de 19 ani a încercat să se sinucidă de mai multe ori pentru că nu mai suporta bătăile de la tatăl său. Ultima tentativă de suicid a tinerei a fost în noaptea de joi spre vineri când Oana N. şi-a pus ştreangul de gât şi ar fi murit dacă nu ar fi fost găsită de fratele său la timp.

Mama tinerei este plecată în străinătate, iar ea a rămas cu tatăl şi fratele său. Deşi tatăl ei are un handicap locomotor, acesta nu pierde nicio ocazie de a o bate pe tânără cu cârja sau să o tracaseze psihic reproşându-i, de cele mai multe ori, că nu-şi găseşte de muncă şi mănâncă degeaba.

Tânăra a fost dusă la spitalul orăşenesc din Târgu Neamţ, unde a rămas sub observaţie şi tratament doar câteva ore, apoi medicii au trimis-o acasă.

Bătăile aplicate de tată au adus această fată în pragul sinuciderii.  Am vorbit personal cu ea, i-am înţeles problema şi i-am recomandat să vină la serviciul nostru de asistenţă socială pentru a i se oferi consiliere. Am discutat şi cu tatăl acesteia, însă nu am reuşit să ajung la nici o înţelegere cu dumnealui… mi-a spus că nu mă interesează pe mine cum se comportă cu fiica lui”, a declarat primarul din Pipirig, Marcel Prună.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Şocant! A încercat să se sinucidă pentru că nu mai suporta bătăile tatălui | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*