Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

 

Profesorul din Neamţ acuzat că ar fi abuzat sexual mai multe fetiţe a concurat la „Vocea României”

Profesorul Lucian George Darie, în vârstă de 41 de ani, arestat preventiv după ce ar fi abuzat sexual mai multe fetiţe care nu împliniseră nici măcar 10 ani este un fost concurent din primul sezon al emisiunii „Vocea României” de la Pro Tv. Tocmai de aceea părinţii aveau mare încredere în el şi şi-au trimis copiii să ia lecţii de canto pentru ca profesorul să îi ajute să intre în lumea artistică.

Potrivit DIICOT, acesta, de mai multe ori, ar fi efectuat acte cu caracter sexual în prezenţa unor eleve minore cu vârste cuprinse între şase ani şi jumătate şi 10 ani. Suspectul a dezbrăcat victimele şi a exercitat acte concrete de natură sexuală în prezenţa acestora, constând inclusiv în vizionarea unor filme cu caracter pornografic, dezbrăcarea suspectului în prezenţa minorelor şi masturbarea acestuia.
Aşa cum rezultă din imaginile identificate cu ocazia percheziţiei informatice asupra mediilor de stocare ridicate de la suspect, în unele situaţii profesorul de muzică a supus elevele minore la acte cu caracter sexual ce au implicat folosirea corpului acestora, acte susceptibile a întruni elementele constitutive ale infracţiunii de agresiune sexuală. O parte din aceste activităţi au fost înregistrate de către suspect, cu ajutorul a două telefoane mobile, şi transferate ulterior pe un dispozitiv de stocare a datelor”, se arată în comunicatul DIICOT.
În momentul în care o mamă a unei fetiţe de şase ani şi jumătate a sesizat oamenii legii, profesorul a şters toate imaginile pe care le avea salvate în calculator, însă acestea au fost recuperate în urma unei percheziţii informatice.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Profesorul din Neamţ acuzat că ar fi abuzat sexual mai multe fetiţe a concurat la „Vocea României” | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*