Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

 

Nemţean reţinut pentru furturi comise la Suceava

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, miercuri, de o femeie de 38 ani, din localitate, despre faptul că în cursul zilei, persoane necunoscute, i-au sustras bicicleta de pe casa scării blocului în care locuieşte, valoarea prejudiciului fiind de 900 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la scurt timp, după ce victima a lăsat bicicleta pe casa scării, asigurată cu sistem antifurt, un bărbat de 43 ani, din judeţul Neamţ, recidivist, a pătruns în interiorul blocului și cu ajutorul unui cleşte a secţionat cablul sistemului antifurt şi apoi a sustras bicicleta. Ulterior, bărbatul s-a deplasat în Piaţa Agroalimentară din centrul municipiului, unde a vândut bicicleta contra sumei de 110 lei.

Întrucât bărbatul era bănuit de comiterea unui alt furt de bicicletă, comis în luna mai 2014 în dauna unui bărbat, din municipiul Suceava, cu sprijinul Poliţiei Locale Suceava, s-a reuşit identificarea şi reţinerea acestuia.

La controlul efectuat asupra suspectului a fost găsită suma de 210 lei, precum și ustensile folosite la sustragerea bunurilor. Prejudiciul total evaluat la suma de 1500 lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, s-a dispus reţinerea autorului furturilor pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 04.06.2014 să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Lăsați un comentariu

*