Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Şeful judeţului Neamţ şi-a însurat fiul cel mic

Culiţă Tărâţă a organizat în acest weekend o petrecere cum nu s-a mai văzut. Fiul cel mic al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ s-a însurat. Mirii şi-au făcut apariţia într-o caleaşcă împodobită cu flori, iar unii nuntaşi au venit cu elicopterul

Nuntă de vis pentru fiul cel mic al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ. Culiţă Tărâţă s-a asigurat în primul rând că ochii curioşilor nu pot ajunge până la conacul său bine-păzit din Zăneşti. Mirii au sosit într-o caleaşcă albă însoţită de mai mulţi călăreţi.

Culiţă Tărâţă a fost socru mare pentru a treia oară. El s-a ocupat de fiecare detaliu în parte: aranjamente florale, bucate alese şi artişti selectaţi pe sprânceană. Preşedintele CJ Neamţ a avut grijă şi de drum. L-a pietrui, l-a aranjat ţi l-a udat de mai multe ori înainte de sosirea invitaţilor astfel încât maşinile de lux ale invitaţilor să nu se prăfuiască.

Cu toate că nimeni nu a avut acces la eveniment fără invitaţie, localnicii s-au bucurat că o petrecere s-a organizat in satul lor.

La eveniment au participat câteva sute de invitaţi.

Sursa: RTV.NET

 

Lăsați un comentariu

*