Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Bărbat reţinut în urma unor percheziţii în judeţ

perchezitii-mascatiPoliţiştii din Neamţ au efectuat trei percheziţii la persoane bănuite că ar fi sustras bunuri din curţile unor locuinţe. În urma percheziţiilor, au fost depistate 6 tone de tablă şi scule electrice, iar un bărbat a fost reţinut.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ au efectuat descinderile, marţi, în Dumbrava Roşie şi Săvineşti, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.
Doi bărbaţi, de 40, respectiv de 47 de ani, din Dumbrava Roşie şi un bărbat, de 30 de ani, din Săvineşti, sunt bănuiţi că ar fi sustras bunuri din curţile mai multor locuinţe de pe raza oraşului Roznov şi a comunelor Poiana Teiului şi Săvineşti, din judeţul Neamţ.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 6 tone de tablă şi mai multe scule electrice, susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunilor de furt.
Prejudiciul cauzat este estimat la 40.000 de lei.
Bărbatul de 30 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Roznov, Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Săvineşti şi Postului de Poliţie Poiana Teiului, precum şi jandarmi.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lăsați un comentariu

*