Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Percheziții ale DNA la Neamț. Sunt suspiciuni de fapte de corupție

perchezitii-suceava-225x300Percheziții de amploare au loc, sâmbătă, în mai multe județe ale Moldovei. Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, infracțiuni asimilate acestora, precum și infracțiuni împotriva înfăptuirii justiției și de fals, comise în perioada 2013-2015.

În cursul zilei de 14 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 71 locații situate în județele: Suceava, Botoșani, Iași și Neamț, din care 2 sunt sediile unor instituții publice (IPJ Botoșani și Oficiul pentru Jocurile de Noroc Suceava situat la etajul 6 de la sediul Administrației Financiare ), restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

Lăsați un comentariu

*