Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Un bodyguard a murit după o încăierare în clubul în care lucra

dan muscaluUn bodyguard al unei discoteci din Neamt a platit cu viata implicarea intr-un scandal petrecut in localul pe care il pazea. Barbatul de 31 de ani, tata a trei copii, a murit dupa ce un client al barului l-a lovit puternic in timpul unei incaierari.

 

Victima a reusit sa fuga, insa in drum spre casa si-a dat ultima suflare. Cel care l-a lovit a fost retinut, potrivit stirileprotv.

Dan Muscalu, zis Codita, avea 31 de ani si lucra de multi ani ca bodyguard la discoteca din orasul Roznov, judetul Neamt. Nu se stie exact de la ce a pornit scandalul din bar. Cert este ca barbatul s-a ales cu lovituri grave la ambele picioare. In drum spre casa, i s-a facut rau si a tras masina pe dreapta. Prietenul care il insotea, si el ranit, a chemat o ambulanta, dar medicii nu l-au mai putut salva pe Codita.

Stelian Olteanu, procuror criminalist: „A fost un scandal intr-un bar din Roznov, un conflict spontan, pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Trei barbati s-au lovit reciproc. Unul dintre ei, respectiv suspectul de omor, si-a lovit victima cu o ranga metalica imbracata cu material textil. I-a fracturat ambele picioare, iar la un moment dat victima a incercat sa plece acasa cu masina. A mers aproximativ 3 kilometri de la locul unde a avut loc incidentul, a incercat sa coboare din masina si a decedat. In masina se mai afla o persoana, si ea lovita, care in momentul de fata este in spital.”

Medicii legisti au stabilit ca victima a murit in urma unei hemoragii puternice.

Ioan Muscalu, tatal victimei: „Isi vedea de treaba lui si nu s-a certat cu nimeni pe aici…”

Dupa scandal, clubul arata ca un ring unde s-au dat lupte serioase.

Principalul suspect, in varsta de 26 de ani, a fost retinut. Un alt individ, banuit ca a participat la incaierare, a fost audiat.

Lăsați un comentariu

*