Sâmbătă 25 Mai 2024, Actualizat acum 145 zile 12:00 am

 

Bărbat reținut pentru trafic de droguri de mare risc

stiri, perchezitii, neamt, DIICOT, mascati, newsPoliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- B.T. Neamț, au efectuat, joi, două percheziţii în imobilele folosite de o  persoană bănuită de operațiuni ilegale cu droguri.

În urma acestor percheziții, polițiștii au descoperit 26 de grame de pulbere albă, 4 tablete, 2 dispozitive de mărunțire și un cântar electronic.

La data de 5 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T din Neamț au efectuat 2 percheziții la reședința unui bărbat, de 37 de ani, din localitatea Tazlău, județul Neamț, precum și la un cabinet stomatologic din localitate, unde acesta își desfășura activitatea.

În urma acestor percheziții, polițiștii au descoperit 26 de grame de pulbere albă, 4 tablete, 2 dispozitive de mărunțire și un cântar electronic.

De asemenea, alte 6 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Neamț.

Împotriva bărbatului de 37 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul sãvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deţinere de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu.

La aceste activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 

Lăsați un comentariu

*