Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

FOTO Incident neobișnuit la o nuntă! Mai multe persoane rănite, după ce balustrada terasei restaurantului s-a rupt. A fost activat Planul roșu

terasa prabusita, stiri, durau, botosani, neamt, suceava (2)Incident neobișnuit petrecut la o nuntă.  Mai multe persoane rănite, după ce balustrada terasei restaurantului s-a rupt. Incidentul a avut loc la un restaurant din stațiunea Durău din județul Neamț. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, mai multe persoane care participau la o nunta ar fi avut de suferit in urma ruperii balustradei de la terasa unitatii  in care avea loc evenimentul.

like facebook, stiri, botosaniPentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie.

In sprijinul echipajelor care intervin, au fost trimise in sprijin: o autospeciala pentru transport personal și victime multiple ( cu medic) de la ISU Bacau, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim -ajutor de la ISU Botoșani și 2 ambulante SMURD de la ISU Suceava.
terasa prabusita, stiri, durau, botosani, neamt, suceava (2)De asemenea, o ambulanta a Serviciului Județean Suceava se deplasează spre locul producerii incidentului.
La fata locului au fost trimise de urgenta 2 ambulante SMURD,  o autospeciala pentru transport personal și victime multiple și 7 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.
Un elicopter SMURD a fost prealertat in sprijin.
Potrivit unui prim bilant, 16 dintre persoanele surprinse  fost rănite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme.
terasa prabusita, stiri, durau, botosani, neamt, suceava (2)

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Incident neobișnuit la o nuntă! Mai multe persoane rănite, după ce balustrada terasei restaurantului s-a rupt. ISU Botoșani a trimis un echipaj | BotosaniNews.ro
  2. Incident neobișnuit la o nuntă! Mai multe persoane rănite, după ce balustrada terasei restaurantului s-a rupt. ISU Suceava a trimis două ambulanțe | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*