Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Un tânăr din Neamț, arestat preventiv pentru trafic de droguri

politie, stiri, neamtPolițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț și procurorii au depistat un bărbat care încerca să ridice două colete în care se aflau comprimate de Ecstasy, timbre cu LSD, precum şi cocaină.

La data de 27 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni speciale din cadrul Poliției Române, au depistat un bărbat, de 25 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce ridica două colete de provenienţă Olanda.

În urma verificării celor două colete, poliţiştii au descoperit 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum şi un gram de cocaină.

De asemenea, 12 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Neamț, pentru a fi audiate.

Față de bărbatul în cauză, procurorul de caz a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, introducerea în ţară şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale în cauză.

La activitate au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

Lăsați un comentariu

*