Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Deputatul Elena Udrea şi-a depus candidatura pentru şefia PDL

Elena UdreaDeputatul PDL de Roman, Elena Udrea, şi-a depus, duminică, candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului. Ea a înregistrat la secretariatul PDL  moţiunea „Noul PDL, o nouă Românie”. 

Udrea a fost însoţită,în faţa Comisiei care înregistrează candidaturile, de fostul premier Emil Boc, dar şi de primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. Alături de ea s-a aflat şi fata preşedintelui Traian Băsescu, europarlamentarul Elena Băsescu.

În moţiunea sa, Udrea pledează pentru valorile tradiţionale ale PDL, solicitând întoarcerea la culoarea şi imnul PDL.

Udrea a fost întrebată ce va face în cazul în care ar pierde bătălia pentru şefia PDL.
   
Nu voi pierde această bătălie, voi câştiga competiţia pentru preşedinţia PDL. Sunt convinsă că, indiferent cine ar pierde în 23 martie, vom rămâne cu toţii o echipă pentru PDL. Vom rămâne să construim în continuare pentru PDL. Sunt un om de partid, un om care construieşte baza partidului, care ca şi ministru şi ca lider al PDL am bătut toate organizaţiile PDL din ţară, construiesc pentru PDL, şi în calitate de simplu membru cum sunt astăzi şi voi construi cu echipa care mă susţine şi cu toţi colegii din celelalte moţiuni vom construi pentru PDL şi după 23 martie„, a precizat Elena Udrea.

Pentru funcţia de preşedinte al PDL s-au mai înscris Vasile Blaga şi Monica Macovei.

Lăsați un comentariu

*