Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Fiul unui preot din Neamţ, mort într-un accident

Alin Ghiniţă Şerban, în vârstă de 23 de ani, fiul unui preot din Roman, Vasile Ghiniţă Şerban, a murit, marţi, în urma unui accident de circulaţie. Tânărul se întorcea cu maşina, o Dacia Solenza, de la Iaşi, unde se înscrisese la master, iar pe E 583, în localitatea Mirceşti, a încercat să evite un căine aflat pe carosabil şi a intrat pe contrasens. Această manevră i-a adus moartea fiului de preot pentru că s-a izbit violent de o autoutilitară.
„Şoferul unui autoturism care se deplasa pe E 583, în afara localităţii Mirceşti, din direcţia Tîrgu Frumos spre Roman, a evitat un cîine, apoi a pierdut controlul asupra direcţiei, pătrunzînd pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară. După impactul cu autoturismul, autoutilitara a acrosat un vehicul cu tracţiune animală. Şoferul autoturismului a decedat, iar patru persoane din atelaj au fost transportate la spital. Şoferul autoutilitarei a fost testat pentru a se vedea dacă a consumat băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ“, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Iasi, Alina Vîjiac.
 
Două dintre victime au fost transferate la Spitalul Tîrgu Frumos, una la Spitalul Paşcani, iar un tanăr de 30 de ani a ajuns la Spitalul Roman.
Fiul preotului, Alin Ghiniţă Şerban, va fi înmormîntat sîmbătă, 21 septembrie.
 

Lăsați un comentariu

*