Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Trei tineri din Neamţ au participat la jaful de la magazinul de lux din centrul Parisului! Trei au fost arestaţi preventiv

Trei tineri din judeţul Neamţ, cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani, au fost arestaţi preventiv după ce au participat la jaful de un milion de euro de la magazinul de lux din centrul Parisului.

Aceştia au făcut parte din grupul de 15 persoane care, vineri, 4 octombrie, au furat ceasuri de lux dintr-un magazin din Paris, situat chiar în apropierea sediului Ministerului Justiţiei. Niciunul dintre cei trei tineri nemţeni nu are cazier. Aceştia nu sunt singurii tineri din Neamţ care au făcut parte din banda respectivă şi au participat la jaf. Mai sunt doi nemţeni, care sunt cercetaţi în stare de libertate. Doi dintre jefuitori sunt din comuna Bârgăuani, unul este din comuna Zăneşti şi unul din Săvineşti. Al cincilea este originar din Neamţ, domiciliază în oraşul Roznov.
Din grupul infracţional mai fac parte şi tineri din Suceva. Cei 15 au intrat în magazin cu cagule pe faţă, au ameninţat comercianţii cu arme, au spart vitrinele cu baroase şi topoare şi au furat 20 de ceasuri extrem de scumpe. Nu au luat în calcul însă că peste drum era o cameră de filmat care a surprins întreaga lor acţiune.

Lăsați un comentariu

*