Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Neamţ: Doi bărbaţi arestaţi pentru înşelăciuni prin metoda Accidentul. Riscă 15 ani de închisoare

Doi bărbaţi din judeţul Neamţ, în vârstă de 20 şi respectiv 30 de ani, au fost prinşi de poliţişti după ce au înşelat o femeie prin metoda Accidentul şi erau pe cale să o înşele şi pe a doua.

De la prima femeie aceştia au primit 16.200 de lei, iar de la cea de-a doua nu au mai reuşit să primească 3000 de euro, cum au cerut, întrucât femeia a sunat la poliţie imediat.

Astfel, poliţiştii au organizat un flagrant în urma căruia a fost prins bărbatul de 20 ani, din Piatra Neamţ, în timp ce primea de la victimă o sumă de bani, în faţa casei de cultură din municipiul Piatra Neamţ.

Oamenii legii au dat şi de celălalt individ, iar acum cei doi sunt arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Ei sunt acuzaţi de înşelăciune.

Anchetatorii au stabilit că cei doi indivizi sunt autorii înşelăciunii din data de 9 octombrie, când, prin aceeaşi metodă, au păcălit o femeie care le-a dat 16.200 lei.

Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile şi sunt acuzaţi de înşelăciune, faptă pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.

Lăsați un comentariu

*