Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Culiţă Tărâţă îşi trimite angajaţii în vacanţă all inclusive în Europa

Cel mai mare moşier român, afaceristul grupului de firme TCE 3Brazi, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, îşi trimite angajaţii în vacanţă all inclusive în Europa.

El va plăti 150.000 de euro pentru ca 500 dintre angajaţii săi să petreacă opt zile de vacanţă într-o capitală europeană.
Vacanţa ar urma să aibă loc în februarie 2014, iar salariaţii ar urma să plece cu autocarul , toate costurile fiind suportate de latifundiar.

Grupul de firme TCE 3Brazi are peste 3.000 de angajaţi, însă cei 500 vor fi selectaţi în funcţie de performanţele la serviciu.

În fiecare an, organizăm această excursie. Oamenii noştri au fost si prin Europa, şi în Antalya(destinaţie de vacanţă în Turcia – n.r.), şi la Muntele Athos. Anul acesta va fi o capitală europeană, încă nu ne-am hotărât care. Pleacă şi de la birou, dar şi din câmpul muncii, mecanizatori, oameni de pe ogor. Oricum, noi nu avem decât 200 de oameni personal TESA, restul sunt oameni de câmp”, a declarat, pentru Economica.net, Culiţă Tărâţă.

Prin concesiune, în Insula Mare a Brăilei, sau prin deţinere, în judeţul Neamţ, Tărâţă exploatează o suprafaţă agricolă de 73.000 de hectare. Este cel mai mare producător de cereale din România şi unul dintre cei mai mari de plante tehnice.

El este urmat de Ioan Niculae cu 55.000 de ha aflate în exploatare şi Adrian Porumboiu cu circa 50.000 de ha.

 

Lăsați un comentariu

*