Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Poliţist judecat pentru corupţie, pus în libertate de magistraţi

politistUn poliţist din Roman, Dinu Dănuţ Timofte, judecat pentru corupţie, a fost pus în libertate, joi, de magistraţii Tribunalului Neamţ. El a stat în detenţie aproape un an, dar acum judecătorii au hotărât să îl lase în libertate, dar cu mai multe restricţii: măsura controlului judiciar şi interdicţia de a părăsi judeţul Neamţ.

Timofte este ogligat, potriti judecătorilor, să se prezinte la instanţă ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei, dacă e cazul, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat şi nu are voie să ia legătura cu martorii.
Timofte a fost arestat într-un dosar în care sunt inculpaţi şi Vasile Muzicantu, Sorin Daraban şi Robert Mihalache. Aceştia erau cercetaţi de poliţiştii din Buhuşi într-un dosar de tentativă de furt, iar Timofte ar fi pretins bani pentru a-şi îndupleca colegii în temporizarea anchetei. El ar fi pretins 3000 de lei şi 4500 de euro. Poliţistul Timofte a susţinut mereu că nu este vinovat şi că totul este doar o înscenare.
Procurorii au făcut, vineri, recurs la decizia de eliberare a poliţistului la Curtea de Apel Bacău.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Neamţ: Poliţist judecat pentru corupţie, pus în libertate de magistraţi | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*