Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Percheziţii la Neamţ, la locuinţele a doi traficanţi de droguri

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc după ce poliţiştii au făcut percheziţii în locuinţele lor.

Peste 500 de grame de droguri, o armă, bani şi un cântar au fost depistate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unui flagrant, dar şi a celor  două percheziţii domiciliare.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ au depistat, în municipiul Piatra Neamţ, doi bărbaţi, de 22, respectiv 23 de ani, care aveau asupra lor un gram de substanţă solidă de culoare albă, sub formă de pulbere şi 5 grame de substanţă solidă, de culoare verde-oliv. La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ. De asemenea, poliţiştii şi procurorii au efectuat percheziţii la locuinţele celor doi bărbaţi.

În urma acestor activităţi, poliţiştii şi procurorii au descoperit aproximativ 300 de grame de fragmente vegetale de culoare oliv, 200 de grame de substanţă solidă de culoare verde oliv, cu aspect de rezină de canabis, 10 grame de substanţă solidă de culoare albă, sub formă de pulbere, o armă neletală supusă autorizării cu muniţia aferentă, 1.700 de lei şi un cântar electronic.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 ore de către procurorii D.I.I.C.O.T. pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc. Miercuri, instanţa a emis pe numele acestora mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

Lăsați un comentariu

*