Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Şocant! Cal bătut cu bestialitate pentru că nu putea trece un râu

Sunt situatii in care folosim eronat termeni ca „oameni” si „dobitoace”, cand in realitate lucrurile stau exact pe dos. Sta marturie un incident de o cruzime rara, filmat la Savinesti, in Neamt.

Acolo, un individ fara minte a biciuit un biet cal care a refuzat sa traga o caruta plina cu balast prin apa de un metru a raului Bistrita. Momentul a fost surprins de un pescar.

VEZI AICI VIDEO!

Ingrozit, martorul a incercat inutil sa-l convinga pe stapanul fara suflet sa inceteze. Astfel de intamplari sunt posibile pentru ca in Romania legea care ar trebui sa ii pedepseasca pe cei care chinuie animale este luata in gluma.

In inconstienta lor, cei doi barbati s-au aventurat cu o caruta plina de balast in apele de un metru ale raului Bistrita. Voiau sa scurteze drumul catre casa, dar nu s-au gandit nicio secunda cat de anevoiosa poate fi traversarea pentru calul legat la atelaj. La jumatatea distantei, animalul a ramas fara vlaga si in momentul in care stapanul lui a tras cu putere de haturi, a cazut in rau.

Intreaga scena de groaza a fost observata de pe mal de un pescar care a inregistrat totul cu un telefon mobil.

Martor: „Am vazut cum il maltratau, il bateau. Oamenii tipau la el. Calul nu putea sa traga, incarcatura, apa mare, cam la nivelul carutei, cam asa, dar putea sa vina si mai mare. Lumea se uita cu uimire, nu le venea sa creada, parca era ceva dintr-un film. asa ceva nu e normal.

Barbatul care a filmat a incercat sa intervina, insa fara succes pentru ca cel din caruta a continuat sa-si loveasca calul cu cruzime, pana cand animalul, istovit, a iesit pe mal.

Sursa: Stirileprotv.ro.

 

Lăsați un comentariu

*