Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Culiță Tărâță a fost condus, astăzi, pe ultimul drum

O mare de oameni adunați din toate colțurile țării l-au condus, astăzi, pe ultimul drum pe cel care a fost președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță. Alături de familia îndurerată au fost rude, prieteni, colegi, dar și oameni care nu l-au cunoscut personal, dar au vrut să-l conducă pe ultimul drum.

Sute de coroane de flori, lacrimi de regret, mii de lumânări aprinse și tot atâtea voci care rosteau la unison “Dumnezeu să-l ierte”…

Printre cei prezenți s-au numărat și zeci de personalități ale vieții politice care au ținut de asemenea să-i aducă un ultim omagiu președintelui Culiță Tărâță : viceprim-ministrul Gabriel Oprea, Nicolae Văcăroiu, președintele consiliului Județean Iași – Cristian Adomniței, senatorul Anghel Iordănescu, dar și oameni din afara scenei politice precum actorul Vasile Muraru, potrivit Esttv.

Un sobor 30 de preoți a oficiat slujba religioasă și mai apoi, a condus în liniște deplină, mulțimea îndoliată către biserică.

Cu ochii plini de lacrimi și cu sufletele întristate, miile de persoane prezente au plâns și încă mai plâng pierderea președintelui, alături de ei fiind parcă și natura. Un tablou trist…. un tablou ce va rămâne mult timp întipărit în memoria celor prezenți care cu greu au putut spune, pentru totdeauna, „rămas bun” unui om pentru a cărui descriere cuvintele ar fi mult prea puține.

Lăsați un comentariu

*