Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Managerul Spitalului Județean Neamț a fost demis

ioan lazarManagerul Spitalului Județean Neamț, medicul Ioan Lazăr, a fost demis. Anunțul a fost făcut, vineri, de președinta Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, care a precizat că interimatul pe funcția de manager al Spitalului Județean Neamț va fi asigurat de chirurgul Alexandru Juncu.

Procedura este una care trebuie respectată și, conform hotărârii Consiliului de Administrație (CA) a Spitalului Județean de Urgență Neamț nr. 6, din 3 martie 2016, prin care s-a decis, în unanimitate de voturi, revocarea din funcție a managerului spitalului, a domnului Ioan Lazăr, în conformitate cu articolul 187, aliniat 10, litera f, coroborat cu articolul 184, litera m, din Legea 95/2006, republicată, modificată și completată. S-a hotărât și încetarea contractului de management nr. 10503, din 28 august 2013, în temeiul articolului 22, litera k și litera r, cât și a articolului 23 din contract”, a declarat președinta Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan.

Astfel, Emilia Arcan a semnat referatul pe baza căruia se întocmește dispoziția de încetare a mandatului doctorului Ioan Lazăr, care a ocupat funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, conform contractului de management din 28 august 2013.

Lăsați un comentariu

*